divendres, 15 d’octubre del 2010

Observant l'entrada des de la terrassa del mític bar Zurich


Asseguda en una cadira del mític bar Zúrich de Barcelona, de potes metàl·liques platejades i un respatller. Observo l'edifici del Triangle situat a la Plaça de Catalunya, 1, Carrer Pelai, 39.

L'edifici és de color blanc trencat, entre un beige i un blanc, i s'aixeca sobre lloses també del mateix color on hi ha tres rètols, el primer amb el nom de FNAC, el segon el de Sephora i l'últim amb el nom d'Habitat.
Es troba en una plaça rectangular on hi ha molts vianants voltant de diferents grups socials.

Aquests edifici té sis plantes, totes amb la mateixa composició dividida en dos blocs. El primer bloc es distribueix amb sis finestrals i l'altre amb sis més, per tant creant una composició de 12 fileres en sis pisos.
Des de la meva perspectiva del triangle veiem una separació, que divideix en dos espais l’entrada. En  l’espai de la dreta, trobem una botiga de la Hello Kitty, amb un aparador molt destacat, amb les nines de la hello kitty roses i les ulleres ray-ban wayfarer. Dins de l’entrada trobem un panell digital amb diverses imatges. Entre la botiga i l'entrada hi ha una paperera amb el rètol de El triangle.
Per el que fa a l'espai de l'esquerra trobem l'entrada i al costat la papera amb el rètol de El triangle, i la botiga de Watx, on l'aparador està replet de rellotges. Finalment hi ha un rètol on posa l’horari d'aquests establiment.

En aquesta separació que he esmentat del edifici trobem el sostre dividit en sis vidrieres, i la paret d'un color gris merenga. Quant a la il·luminació es distribueix en sis llums que es divideixen en dos focus cadascuna. En relació a la pared lateral, és d'un color blanc trencat repartit en lloses i dividit per dotze llums.

En quan a la temperatura del lloc, és un bastant càlid ja que hi ha molta claror.

1 comentari: