divendres, 15 d’octubre del 2010

Apunt al natural


L’entrada de la boqueria


La boqueria, un dels mercats més importants de Barcelona, capta l’atenció de milers de visites cada dia. Jo em trobo a l’entrada envoltada de centenars de persones que entren i surten del mercat o simplement es queden a la porta per contemplar l’entrada.

La gran entada de la boqueria composta per imatges de diferents animals com coloms i peixos, feta amb grans vidres de colors grocs i blaus, a aquesta hora de la tarda, deixa passar els últims rajos de sol del dia i per aquest motiu és un punt on es concentren moltes càmeres per fer fotografies. Tal bellesa, capta també l’atenció de vàries càmeres de televisió que es dediquen a gravar a la gent que decideix passar una estona del dia allà.

Aquest mercat capta l’atenció de moltes persones cada dia i sobte  la diversitat cultural i d’estils que s’hi contemplen, ja que atrau des de turistes, a noies amb vestits extravagants, a nois amb tatuatges i pírcings, fins a indigents. Tanta gent fa impossible veure l’interior del mercat ja que es troba col·lapsat per tota aquesta gent. Els treballadors, ja cansats a aquestes hores, opten per cridar per fer-se camí per poder seguir treballant.

L’entrada del mercat es caracteritza per un ambient amigable i càlid. La gent que hi surt llueix un gran somriure a la boca, bosses de compra a una mà i la gran majoria amb un suc a l’altre. Es respira un aire familiar i sense preocupacions.Tot i que hi ha molt moviment, gent que entra, gent que surt, gent que crida, gent que va amb pressa, gent que busca alguna cosa o algú en concret, es percep la tranquil·litat de cada individu que es dediquen a passejar i admirar el que el mercat de la boqueria els ofereix.


1 comentari:

  1. "La gran entada de la boqueria" = La gran entrada de la Boqueria.

    Sol

    "Tal bellesa, capta també l’atenció": vulcanisme

    ResponElimina