divendres, 19 de novembre del 2010

Un clam per la independència

Joan Laporta, cap de llista del partit Solidaritat Catalana, ha estat present avui a la facultad de Comunicació Blanquerna amb un missatge molt clar: Independència per Catalunya.


He arriscat la imatge que havía aconseguit com a president del F.C Barcelona, tot i això estic content d’haver donat el pas a la política”.  Amb aquestes paraules Joan Laporta començava el seu discurs a la facultat Blanquerna. El cap de llista de Solidaritat Catalana ha demanat el vot als estudiants just nou dies avans de les elecciones autonómiques.

El missatge de Laporta ha sigut incisiu i contundent: Per solucionar els problemas socials presents en la comunitat catalana es precís assolir la independència. L’ Estat Espanyol roba una gran qüantitat de diners als catalans. D’aquesta manera ha fet referència a l’espoli fiscal de 22 millions d’euros per part de l’ Estat Espanyol envers Catalunya.

Joan Laporta també ha tingut paraules per criticar l’inmobilisme dels partits ERC i CIU, que segons ell ,no han fet res per la independència de Catalunya tot i haver format part del govern en legislatures anteriors.

Al acabar la conferencia s’ha donat pas a una ronda de preguntes on han sorgit questions diverses. Alguns fins i tot han  elogiat a Laporta per  la seva etapa anterior com a president del Barça.  Les preguntes majoritariament referien a  temes de caire social i económic posant a prova l’ideal d’Estat que proposa el candidat al govern.

Finalment Laporta s’ha acomiadat agraïnt l’ assistencia i la participació dels allà presents, els quals l’han correspòs amb un intens aplaudiment. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada