divendres, 19 de novembre del 2010


Joan Laporta i la independència

Un Estat de independència és el nostre futur per viure  com una nació que tingui la seva pròpia llengua i la seva identitat. 




El candidat a les eleccions de Solidaritat Catalana, Joan Laporta ha estat a la Facultat Blanquerna de Comunicació per fer-nos entendre la seva proposta de futur.

El seu objectiu és molt clar; aconseguir la independència per Catalunya, és a dir, una Catalunya lliure, nova, capaç de regir el seu propi destí. Ser independents ens aportarà molts avantatges, com per exemple, ser el 4t Estat més ric d'Europa, i per tant, rellançar l'economia i crear milers de llocs de treball posant fi a l'espoli fiscal de 22.000 milions ja que cada català dóna a Espanya 3.000 euros a l'any. A més, tindrem recursos per donar beques als joves estudiants, dotades de 8.400 euros anuals i crearem un gran parc d'habitatges de lloguer econòmic per a joves estudiants i emprenedors.

La única via que té l'Estat català per sortir de la crisi, en la qual els partits més tradicionals ens han endinsat, és independitzar-nos per tal de poder ser un estat capdavanter a la Unió Europea.

Ser un Estat és molt important. Joan Laporta afirma: “si no tens un estat no et consideren, ni els ciutadans, ni a les empreses, ni als pensionistes, ni als estudiants. Per tant un Estat és el que volem per Catalunya”.

Solidaritat Catalana es presenta per primera vegada a les eleccions Catalanes amb la declaració de la independència que té la finalitat de poder aconseguir 68 escons i ens ha deixat molt clar que no pacatarà en cap força política sinó assumeixen la independència.


Només si votes Solidaritat Catalana podrem proclamar la independència i hauràs decidit que els i les joves tinguin treball, beques i oportunitats dins un Estat ric d'Europa." Joan Laporta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada