divendres, 19 de novembre del 2010

Laporta i l'Estat de Catalunya


 9 dies abans de les eleccions fent campanya per la independència a la facultat de la Blanquerna Comunicació.




Avui dia 19 de novembre, Solidaritat Catalana per la independència ens ha fet una visita a l’auditori de la Blanquerna Comunicaió. 

La xerrada ha durat gairebé dues hores. De les quals el protagonista, Joan Laporta, candidat a les eleccions, ha argumentat perquè Solidaritat Catalana és millor que els altres partits. A la mirada atenta de tot de joves. Després, aquests mateixos, l'han invadit amb una pluja de preguntes que els estudiants, ansiosos ha ser resposos, han fet.  

En els seus arguments, Laporta ha donat varies avantatges que podria aportar el seu partit si el votéssim. Per exemple:  acabar amb l'espoli fiscal ja que nosaltres paguem una quantitats de diners l'any que després no ens tornen, també que la població estudiantil (el 18% de la població) només rep un 8% de les beques, la indústria perd competitivitat i al més important, segons Laporta, que Catalunya seria més lliure, rica, plena i joiosa. El candidat ha repetit amb èmfasi que amb la independència podrem viure la nostra llengua, la nostra identitat i la nostra cultura. 

També ha comentat que el seu partit és més honest que els altres, ell realment vol la independència. Com exemple ha posat ERC i CIU. Dos partits que segons ell, l'han decebut, tot i que al passat els va votar. Però ara creu que ells s'han aprofitat per arribar el govern. Per aquest motiu ell creu que el seu partit és més honest ja que ell si arriba al govern, no se'n aprofitarà si no que, lluitarà per la independència. Segons ell la independència no ens l'ha de donar ningú. 
Això només és decisió nostra. Per acabar citaria dues frases més. Ha demanat amb claredat el vot dels alumnes i també ha preguntat què farien els joves pel seu país?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada