divendres, 19 de novembre del 2010

JOAN LAPORTA DEMANA EL VOT ALS ESTUDIANTS DE BLANQUERNA


A vuit dies de les eleccions al Parlament de Catalunya Joan Laporta ha presentat la seva proposta electoral a l’auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna amb un missatge ben clar: és el moment de la independència de Catalunya.

     La Facultat de Comunicació Blanquerna ha rebut avui a Joan Laporta, cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència i ex-president del FC Barcelona. Davant d'un auditori amb rècord d'audiència, el candidat ha parlat sobre les seves propostes pel futur de Catalunya i ha demanat el vot als estudiants.
     Laporta ha defensat d'una forma contundent la independència de Catalunya per "deixar d'estar instal·lats en el dependre de l'Estat Espanyol" i gaudir d'una "Catalunya lliure, rica, plena i joiosa del seu futur".  Ha insistit en què és el moment d’acabar amb l’espoli fiscal de 22.000 milions que cada any Espanya pren a Catalunya per tal de rellançar l’economia i crear milers de llocs de treball.   
      El candidat ha estat molt crític a l’hora de parlar de les propostes d'ERC i CiU referents a la independència. ERC planteja un referèndum i CiU proposa un concert econòmic, propostes totalment inviables en el marc constitucional i polític actual. De la mateixa manera, ha parlat d’un PSC que segueix les directrius de la seva seu a Madrid i que no vol pactar amb els partits que proposen la independència. Ha considerat que “tornar a fer confiança als partits tradicionals seria un error històric, atès que ens han portat a aquesta crisi econòmica, política i cultural”.
Laporta ha tractat d’acostar-se als joves i ha explicat de quina manera el SI a Solidaritat Catalana per la Independència els podria afavorir. Ha afirmat que amb la independència es tindrien recursos per donar beques-salari als joves estudiants, dotades amb 8400€ anuals, que fomentarien l’estudi i l’excel·lència i permetrien als joves emancipar-se a partir dels divuit anys.
Res de què fan els polítics per a vosaltres, sinó què podeu fer vosaltres pel vostre país!”. D’aquesta manera el candidat convidava als estudiants a votar SI a Solidaritat Catalana en les properes eleccions del 28 de novembre, recordant que això representaria “el passaport cap a la llibertat i la prosperitat de Catalunya”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada