divendres, 19 de novembre del 2010

Joan Laporta demana el vot als estudiants




“He fet un pas a la política i cada vegada estic més content d’haver-lo fet”



El líder de Solidaritat Catalana fa un clam a la independència i expressa el seu desig d’esdevenir un Estat


A una setmana de les eleccions autonòmiques de Catalunya, Joan Laporta s’adreça als estudiants de la facultat de comunicació Blanquerna per expressar els seus objectius partidistes. L’expresident del F C Barcelona fa un pas a la política i assegura estar passant per una etapa de realització personal.


“Eppur si muove” (i malgrat tot, es mou) han estat les paraules d’en Toni Aira, periodista i professor de Comunicació Política, dedicades al candidat a la presidència en el moment de la seva presentació.


Joan Laporta ha iniciat el míting expressant la seva sensació positiva d’estar en una universitat i de poder fer campanya davant d’un públic que pot decidir seguir sent jove a l’atur i discriminat d’una regió pobra d’Espanya o que pot decidir ser jove amb treball, beques i oportunitats d’un estat ric d’Europa.

El líder de Solidaritat Catalana ha fet campanya per la independència, el seu objectiu central que en cas d’esdevenir real, ens convertiria en el quart Estat més ric d’Europa. Amb aquest objectiu s'ha compromès a poder rellançar l’economia i a crear llocs de treball posant fi a l’espoli fiscal de 22.000 milions (3.000 euros per català) que cada any Espanya pren a Catalunya.

“Només amb la independència tindrem
recursos per donar beques-salari als
joves estudiants i ajudar els més
emprenedors, en els seus projectes
laborals, empresarials, creatius,
artístics o d’investigació”.

Les paraules de Laporta han estat en tot moment clares i contundents inspirant als joves estudiants de comunicació un model de bon comunicador. Als estudiants els ha proposat que fessin el pas per a deixar de dependre de l’Estat Espanyol. “El nostre repte és ser el millor Estat del món, el més eficient i el més modern”.


L’expresident Barcelonista no ha oblidat dedicar unes paraules a la resta dels partits que es presenten a les eleccions autonòmiques. Sempre amb subtilesa, ha acusat a CiU i a ERC de publicar concerts econòmics i referèndums inviables políticament i a nivell social.

 “Alguns volen fer creure que
tot canvia quan no canvia res.
Necessitem que feu el pas,
 us vinc a demanar el vot" 

El PP i el PSC han estat directament sentenciats per ser partits espanyolistes i als que suposa un error històric fer-los confiança. “Els partits tradicionals només ens han portat a una crisi social, cultural i política”

Finalment, i després de dues hores intenses de campanya i de torn de preguntes d'alumnes dirigides al líder, Joan Laporta ha tancat la trobada a can Blanquerna agraïnt juntament amb Toni Aira, la nombrosa assistència i participació dels presents. En "Jan" s'ha despedit alçant 4 dits de la mà dreta, simbolitzant les quatre barres de la nostra bandera i amb un clam de "visca Catalunya lliure!"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada